Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση Νηπιαγωγείων Πυλίου


Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες ,

  Κατ' αρχάς, σας ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, καθώς βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες, αφού λόγω των καταστάσεων έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής και πρέπει να είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά και όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στον "εχθρό", μένοντας στο σπίτι. Όλα άλλαξαν από τη μια μέρα στην άλλη, χωρίς να μπορέσουμε να πούμε ένα αντίο και να κάνουμε μια αγκαλιά στα παιδιά!!!
 
  Μετά το κλείσιμο των σχολείων, έχουν σταλεί από το Υπουργείο Παιδείας, εγκύκλιοι με οδηγίες προς όλες τις σχολικές μονάδες, για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Όσον αφορά τα νηπιαγωγεία δεν έχουν δοθεί επίσημες οδηγίες για τον τρόπο υποστήριξης των μαθητών. Στις πρώτες εγκυκλίους, με Αρ. Πρωτ. Φ8/38091/Δ4/16-03-2020 και Αρ. Πρωτ. 38942/Δ2/18-03-2020, δεν αναφέρονται οι βαθμίδες των σχολικών μονάδων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

  Στις τελευταίες οδηγίες που στάλθηκαν με την εγκύκλιο με Αρ. Πρωτ. 39676/Δ2/20-03-2020, αναφέρεται ότι: «Η ασύγχρονη εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων», οπότε επίσημα δεν έχουμε για τα νηπιαγωγεία οδηγίες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ειδοποιήσουμε εκ νέου μέσα από το blogspot μας, το οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν εσάς και τα παιδάκια μας!!!

 Μέχρι να ξαναβρεθούμε από κοντά, να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας, να ακούτε τους ειδικούς και μόνο, να ακολουθείτε τις οδηγίες τους και να μην ξεχάσετε να έχετε πάνω σας το πιο σημαντικό "όπλο", το χαμόγελο σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου